۶۰ تُن خوراکه متراکم حیوانی در هرات توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳
۶۰ تُن خوراکه متراکم حیوانی در هرات توزیع شد

۲۳ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2، مقدار ۶۰ متریک تن خوراکه متراکم حیوانی یا «کنسانترت» را به مالداران این ولایت توزیع کرد.
این مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان، غوریان، پشتون‌زرغون، شیندند و رباط‌ سنگی به مالدارانی که از خشک‌سالی متضرر شده‌اند، توزیع شده است.
خوراکه حیوانی کنسانترت، یک منبع و مکمل غنی پروتینی برای حیوانات است. تغذیه حیوانات با این خوراکه، باعث افزایش شیر و وزن حیوانات می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها