۳۵ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در نیمروز به‌ بهره‌برداری رسید

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۴
۳۵ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در نیمروز به‌ بهره‌برداری رسید

۲۵ جدی ۱۳۹۹
۳۵ پروژه مربوط به پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، امروز در رسماً در ولایت نیمروز از سوی مقام‌های محلی به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه‌ها که شامل ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ کشمش‌خانه می‌شود، در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های خاشرود، چهاربرجک و چخانسور به بهره‌برداری رسیده است.
رشيد‌الله زلمی رییس زراعت نیمروز، گفت این پروژه‌ها که توسط وزارت زراعت طرح و تمویل شده، از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری این وزارت به کمک شوراهای انکشافی قریه‌ها اجرا شده است.
در مراسم آغاز بهره‌برداری این پروژه‌ها، زمريالی احدی والی نيمروز، از تلاش‌های ریاست زراعت این ولایت و اعضای تیم پروژه ملی باغداری و مالداری و هم‌چنین طرح مدیریت محصولات زراعتی ابراز خرسندی کرد و از دهقانان خواست تا از این پروژه‌ها استفاده‌ی درست و اعظمی کنند.
اجرای این ۳۵ پروژه، ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی هزینه برداشته است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

برنامه توزیع شربت ضد پارازیت به حیوانات در هرات آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، از آغاز برنامه "دیوارمینگ" یا توزیع شربت ضد پارازیت برای حیوانات در قریه زیارتجاه ولسوالی گذره خبر داد. این برنامه با همکاری کمیته هالند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
Background image

کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
Background image

یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری،. . .

BACK TO NEWS