۲۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران در ولایت کندز توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۹:۱۲
۲۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران در ولایت کندز توزیع شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
۲۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران از سوی ریاست زراعت ولایت کندز به ۵۰ دهقان زعفران‌کار در این ولایت توزیع شد.
ریاست زراعت کندز علاوه بر پیاز زعفران، بسته‌های زراعتی را نیز به این دهقانان توزیع کرده است که شامل کود تقویتی و ادویه ضد عفونی‌کننده می‌شود.
این بسته‌های زراعتی و پیازهای زعفران در مراکز ولسوالی‌های کندز توزیع شده است.
قابل یادآوری است که دهقانان ولایت کندز از چند سال بدین سو به کشت زعفران رو آورده‌ و محصولات خوبی برداشت کرده‌اند

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۴
Background image

آغاز توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در پنجشیر

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش 
به فرمان شفقت ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روند توزیع کمک‌های بشری شامل گندم خوراکی و پول نقد را برای ۱۲۰۰ خانواده که از کشورهای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۳
Background image

آغاز کمپاین لایم سلفر در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش 
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در  ولسوالی جبل‌السراج کمپاین خزانی «لایم سلفر» را آغاز کردند. در این برنامه، برای شماری از باغداران حوزه گلبهار،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

توزیع ۶ تُن کود عضوی (کمپوست) برای دهاقین گندم‌کار در ولسوالی‌های پغمان و شکردره ولایت کابل

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه «استارز»  در ولسوالی‌های پغمان و شکردره، مقدار شش تُن کود عضوی (کمپوست) را برای دهاقین گندم‌کار در این دو. . .

بازگشت به خبرها