۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در هرات توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۱
۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در هرات توزیع شد

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، ۲۲۰ بسته وسایل مالداری به زنان مالدار در این ولایت توزیع کرده است.
این بسته‌های وسایل که به زنانی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و کرخ توزیع شده که قبلاً از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2، در باره چگونگی حفاظت و پرورش حیوانات آموزش دیده‌اند.
هر یک این بسته‌ها شامل کلکینچه، هواکش، خوراکه حیوانی «کنسانترت، بُرس پلاستیکی و سطل، جالی برای فلتر کردن شیر، پودر، تکه نخی و حوله، چوکی پلاستیکی و دست‌کش می‌شود. هدف از توزیع این وسایل حمایت از زنان مالدار و کمک برای بهبود اقتصاد خانواده‌های روستایی می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها