۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۶ - ۱۳:۵۰
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛
کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۶ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای دهقانان ولایت ننگرهار ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز اعمار و برای زنان زراعت‌پیشه‌ی این ولایت، ۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده‌ی محصولات زراعتی را توزیع می‌کند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ننگرهار می‌گوید، این کارها به منظور کاهش خطرات محصولات زراعتی و حمایت از دهقانان صورت می‌گیرد. آقای صافی می‌گوید: «سالانه ۳۰ هزار تن تولید داریم، برای نگهداری حاصل پیاز، این ذخیره‌خانه‌ها را می‌سازیم، پس از اعمار آن هزاران تن پیاز در آن نگهداری می‌شود و در فصل‌های مختلف و به قیمت مناسب به بازار عرضه می‌شود.»
هزینه‌ی این فعالیت‌ها در طرح مدیریت محصولات زراعتی برای حمایت از دهقانان و اشتغال‌زایی گنجانیده شده بود.
خلیل‌الله باشنده‌ی روستای مفتی ولسوالی رودات است که از این پروژه مستفید شده است. او می‌گوید: «زمین‌هایم را پیاز می‌کارم از همین خاطر ذخیره‌خانه برایم می‌سازند، پنج نفر روزانه همراهم کار می‌کنند، این ذخیره‌خانه برای نگهداری تولید ما خیلی مفید است. چون وقتی ما حاصل پیاز را بر می‌داریم، قیمت پیاز در بازار پایین است، حال که وزارت زراعت برایم ذخیره‌خانه می‌سازد، تا شش ماه در آن پیاز نگهداری می‌شود و در زمان مناسب که قیمت آن بهتر باشد، می‌فروشمش.»
در عین حال سلیمان از باشنده‌گان ولسوالی رودات می‌گوید، یک هفته می‌شود که در این پروژه مصروف کار شده است. «در زمان قرنطین بی‌کار بودیم، حال مصروف شدیم و روزانه ۵۰۰ افغانی می‌گیرم، از این کار خوشحال هستیم.»
برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به منظور افزایش عمر محصولات و کارآفرینی وزارت زراعت طرح کرده است. این برنامه توسط شورای عالی اقتصادی منظور و از جانب محمداشرف غنی رییس جمهور کشور منظور شده است.
این برنامه، تمامی ۳۴ ولایت کشور را تحت پوشش گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها