۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۶ - ۱۳:۵۰
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛
کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۶ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای دهقانان ولایت ننگرهار ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز اعمار و برای زنان زراعت‌پیشه‌ی این ولایت، ۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده‌ی محصولات زراعتی را توزیع می‌کند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ننگرهار می‌گوید، این کارها به منظور کاهش خطرات محصولات زراعتی و حمایت از دهقانان صورت می‌گیرد. آقای صافی می‌گوید: «سالانه ۳۰ هزار تن تولید داریم، برای نگهداری حاصل پیاز، این ذخیره‌خانه‌ها را می‌سازیم، پس از اعمار آن هزاران تن پیاز در آن نگهداری می‌شود و در فصل‌های مختلف و به قیمت مناسب به بازار عرضه می‌شود.»
هزینه‌ی این فعالیت‌ها در طرح مدیریت محصولات زراعتی برای حمایت از دهقانان و اشتغال‌زایی گنجانیده شده بود.
خلیل‌الله باشنده‌ی روستای مفتی ولسوالی رودات است که از این پروژه مستفید شده است. او می‌گوید: «زمین‌هایم را پیاز می‌کارم از همین خاطر ذخیره‌خانه برایم می‌سازند، پنج نفر روزانه همراهم کار می‌کنند، این ذخیره‌خانه برای نگهداری تولید ما خیلی مفید است. چون وقتی ما حاصل پیاز را بر می‌داریم، قیمت پیاز در بازار پایین است، حال که وزارت زراعت برایم ذخیره‌خانه می‌سازد، تا شش ماه در آن پیاز نگهداری می‌شود و در زمان مناسب که قیمت آن بهتر باشد، می‌فروشمش.»
در عین حال سلیمان از باشنده‌گان ولسوالی رودات می‌گوید، یک هفته می‌شود که در این پروژه مصروف کار شده است. «در زمان قرنطین بی‌کار بودیم، حال مصروف شدیم و روزانه ۵۰۰ افغانی می‌گیرم، از این کار خوشحال هستیم.»
برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به منظور افزایش عمر محصولات و کارآفرینی وزارت زراعت طرح کرده است. این برنامه توسط شورای عالی اقتصادی منظور و از جانب محمداشرف غنی رییس جمهور کشور منظور شده است.
این برنامه، تمامی ۳۴ ولایت کشور را تحت پوشش گرفته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۵
Background image

د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام چارواکو د کندز دکرنې ریاست سره د نویو پراختیایي پروژو پر پلي کېدو خبرې وکړې

۲۴ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق 
د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام «یو.ان.ډي.پي» چارواکو په کندز ولایت کې د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست له سرپرست مولوي محمد عادل. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۴:۵۴
Background image

د کرنې وزارت او پروفېشنل ترک مخابراتي شرکت ترمنځ تړون لاسلیک شو 

۲۴ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق 
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د ځمکو اجارې عمومي رياست او د پروفېشنل ترک مخابراتي شرکت مسؤلینو ترمنځ د مخابراتي انتنونو ماستر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
Background image

ننګرهار ته د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د قدرتي سرچینو دلوی رییس سفر 

۲۴ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د قدرتي سرچینو لوی رییس مولوي عبدالاحد خلیل، د نښترو «چهار تراش» لرګیو د راټولولو او د ضبط شوو لرګیو. . .

بازگشت