۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۶ - ۱۳:۵۰
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛ کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده نیز توزیع می‌شود؛
کار ساخت ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز در ننگرهار آغاز شد
۶ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای دهقانان ولایت ننگرهار ۳۵۰ ذخیره‌خانه پیاز اعمار و برای زنان زراعت‌پیشه‌ی این ولایت، ۲۰۰ دستگاه خشک‌کننده‌ی محصولات زراعتی را توزیع می‌کند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ننگرهار می‌گوید، این کارها به منظور کاهش خطرات محصولات زراعتی و حمایت از دهقانان صورت می‌گیرد. آقای صافی می‌گوید: «سالانه ۳۰ هزار تن تولید داریم، برای نگهداری حاصل پیاز، این ذخیره‌خانه‌ها را می‌سازیم، پس از اعمار آن هزاران تن پیاز در آن نگهداری می‌شود و در فصل‌های مختلف و به قیمت مناسب به بازار عرضه می‌شود.»
هزینه‌ی این فعالیت‌ها در طرح مدیریت محصولات زراعتی برای حمایت از دهقانان و اشتغال‌زایی گنجانیده شده بود.
خلیل‌الله باشنده‌ی روستای مفتی ولسوالی رودات است که از این پروژه مستفید شده است. او می‌گوید: «زمین‌هایم را پیاز می‌کارم از همین خاطر ذخیره‌خانه برایم می‌سازند، پنج نفر روزانه همراهم کار می‌کنند، این ذخیره‌خانه برای نگهداری تولید ما خیلی مفید است. چون وقتی ما حاصل پیاز را بر می‌داریم، قیمت پیاز در بازار پایین است، حال که وزارت زراعت برایم ذخیره‌خانه می‌سازد، تا شش ماه در آن پیاز نگهداری می‌شود و در زمان مناسب که قیمت آن بهتر باشد، می‌فروشمش.»
در عین حال سلیمان از باشنده‌گان ولسوالی رودات می‌گوید، یک هفته می‌شود که در این پروژه مصروف کار شده است. «در زمان قرنطین بی‌کار بودیم، حال مصروف شدیم و روزانه ۵۰۰ افغانی می‌گیرم، از این کار خوشحال هستیم.»
برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به منظور افزایش عمر محصولات و کارآفرینی وزارت زراعت طرح کرده است. این برنامه توسط شورای عالی اقتصادی منظور و از جانب محمداشرف غنی رییس جمهور کشور منظور شده است.
این برنامه، تمامی ۳۴ ولایت کشور را تحت پوشش گرفته است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۲:۴
Background image

د کندهار کښته شاولیکوټ کې د ۳.۶ میلیونه افغانیو په ارزښت د لوی چکډېم رغنیزې چارې ۹۵ سلنه بشپړې شوې

۳۰ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د د ملګرو ملتونو د نشه يي توکو او جرمونو پر وړاندې د مبارزې ادارې «یوان‌اوډي‌سي» او. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

لوګر کې له کډوالۍ راستنوشویو ۱۲۰۰ کورنیو ته د غنمو او نغدو مرستو وېش لړۍ پيل شو

۲۹ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د عاليقدر اميرالمؤمنين حفظه‌الله د ځانګړې پېرزوينې له مخې، په لوګر ولايت کې له کډوالۍ راستنوشویو ۱۲۰۰ کورنيو سره د مرستو د وېش لړۍ پيل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

د کرنې وزارت د دعوت او ارشاد رییس د بني‌حصار په سيمه کې د کرنيزو او مالدارۍ فارمونو څخه ليدنه وکړه

۲۹ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د دعوت او ارشاد رییس مولوي محب‌الله انعام، د کابل د بني‌حصار په سيمه کې د ياد وزارت له کرنيزو او. . .

بازگشت