۱۳۴ زعفران‌کار در دایکندی آموزش دیدند

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۵:۴
۱۳۴ زعفران‌کار در دایکندی آموزش دیدند

۱۸عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، به ۱۳۴ تن از زعفران‌کاران در این ولایت به منظور ترویج زعفران آموزش داد.
این زعفران‌کار از شش ولسوالی در باره چگونگی جمع‌آوری گل، خشک کردن، پروسس و بازاریابی زعفران به شکل عملی و نظری آموزش دیده‌اند.
این برنامه آموزشی در حالی راه‌اندازی می‌شود که امسال ۱۹.۵ متریک‌تُن پیاز زعفران به منظور احداث قطعات نمایشی به صورت رایگان در اختیار زعفران‌کار ولایت دایکندی قرار داده شده است.
دایکندی از ولایات مهم تولیدکننده‌ی زعفران به شمار می‌رود. امسال انتظار می‌رود میزان تولید زعفران در این ولایت به ۱۵۰ کیلوگرام برسد. زعفران تولیدی این ولایت از کیفیت مناسب برخوردار است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۳
Background image

شریک‌سازی گزارش پیشرفت پروژه‌های آبیاری با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسؤولان دفتر خدمات پروژه‌ای ملل متحد، گزارش پیشرفت فعالیت‌ها و پروژه‌های آبیاری این نهاد را با مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه بزرگ چک‌دم به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت کندهار

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت کندهار تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این چک‌دم از بودجه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان مؤسسه سی آر اس در افغانستان

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با مسؤولان مؤسسه سی آر اس  در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها