۱۲ هزار حیوان مربوط به کوچی‌های ولایت بغلان واکسین می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۵:۱۰
بغلان کې د کوچیانو څاروي واکسینېږي

۲۸ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، می‌گوید حیوانات کوچی‌ها در این ولایت از طریق پروژه «DCA/CLAP»، مربوط به وزارت زراعت، واکسین انترتوکسیمیا یا «ETV»، دریافت می‌کنند.
برنامه واکسیناسیون این حیوانات دیروز در ساحه کیله‌گی ولسوالی دوشی آغاز شد. قرار است در این کمپین، ۱۲هزار بُز و گوسفند مربوط به کوچی‌ها در ولسوالی‌های دوشی، پلخمری، بغلان مرکزی و نهرین، در برابر بیماری انترتوکسیمیا به شکل سب‌سایدی واکسین شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها