۱۰۳هزار حیوان خانگی در دایکندی واکسین می‌شوند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۳/۱۷ - ۹:۴۸
۱۰۳هزار حیوان خانگی در دایکندی واکسین می‌شوند
۱۷ جوزای ۱۳۹۹
برنامه واکسین حیوانات در ولایت دایکندی، رسماً با حضور مقام‌های محلی این ولایت شروع شد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که قرار است در جریان این برنامه ۱۰۳هزار حیوان خانگی در سراسر این ولایت واکسین بروسلوز و پی‌پی‌آر شوند. به گفته‌ی او، این واکسین‌ها به صورت رایگان در اختیار دام‌پزشک‌ها و مالداران در ده ولسوالی ولایت دایکندی قرار داده شده است.
هدف از اجرای این برنامه کاهش میزان مرگ‌ومیر حیوانات، افزایش محصولات حیوانی و جلوگیری از شیوع بیماری بروسلوز در حیوانات و انتقال آن به انسان‌ها می‌باشد. برنامه واکسین حیوانات یک ماه طول خواهد کشید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۷
Background image

توزیع مرغ‌های تخم‌گذار برای ۷۶ خانواده نیازمند در بلخ به منظور تقویت عواید خانواده‌ها و امنیت غذایی

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و تقویت امنیت غذایی، برای ۷۶ خانواده نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ مرغ‌های تخم‌گذار توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل زراعتی برای دهاقین در بغلان

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه وطن و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کودهای زراعتی و وسایل مورد نیاز. . .

بازگشت به خبرها