یک کانال آبیاری در بامیان به بهره‌برداری رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۷ - ۱۵:۵۹
یک کانال آبیاری در بامیان به بهره‌برداری رسید

۷ اسد ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، از آغاز بهره‌برداری یک کانال آبیاری در مرکز این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که کانال آبیاری قریه «کتوای دره سادات» در مرکز بامیان، دارای ۹۲ طول و ۵۶ متر دیوار استنادی است. این کانال یک‌میلیون و ۱۵۱ هزار و ۳۶۰ افغانی از کمک‌های بنیاد انکشافی آقاخان هزینه برداشته است.
کانال آبیاری قریه کتوای دره سادات یک‌هزار و پنج‌صد جریب زمین را تحت پوشش آبیاری قرار داده و از آن ۴۶۰ خانواده مستفید می‌شوند. ساخت این کانال در کاهش ضایعات آب، افزایش حاصلات و بهبود کیفیت تولیدات زراعتی کمک می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها