یک قوتن «تیپیک» در جوزجان به‌ بهره‌برداری رسید

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۴/۲۲ - ۱۶:۲۳
۲۲ سرطان ۱۳۹۸ برای نخستین‌بار در ولایت جوزجان، یک باب قوتن «تیپیک» که گنجایش شش‌صد راس گوسفند را دارد، در فارم قره‌قل این ولایت به بهره‌برداری رسید. محمدعالم عالمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، می‌گوید این قوتن با هزینه ۱۹ میلیون و ۷۱۹ هزار و ۸۲۴ افغانی از بودجه ولایتی غیرمشروط ساخته شده و یک باب گدام با ظرفیت نگهداری پنج‌صد متریک تن خوراکه حیوانی، اتاق نگهبانی، چاه آب و دیوار حیاط نیز شامل آن می‌باشد. از این قوتن به منظور تربیه و تکثری نسل گوسفندان قره‌قل استفاده می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS