یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی در کابل افتتاح شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۹:۲۶
کابل کې د قرنطیني آفتونو د کنټرول او فومیګېشن شرکت پرانیستل شو

 

یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی به نام "خالد زیبر" به منظور فومیگیشن  یا تعقیم کاری محصولات زراعتی و قرنطین کنترول آفات به همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ناحیه نهم شهر کابل واقع پارک‌های صنعتی افتتاح شد
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در افتتاح این شرکت گفت:« امنیت در سراسر افغانستان تآمین است تاجران و سکتور‌های خصوصی به مردم صادقانه خدمت کنند، مردم افغانستان نیاز به خدمت دارند». 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری همچنان از ساخت یک طرزالعمل جهت ایجاد سهولت برای سرمایه گذارن در وزارت زراعت سخن زده افزود: یک طرزالعمل جامع را می‌سازیم تا بتوانیم مطابق آن به سرمایه گذاران و تاجران زمینه کار و سرمایه گذاری را فراهم بسازیم و از آن طریق به مشکلات و موانع سد راه سرمایه گذاران سکتور زراعت وسیار بخش‌ها رسیده گی نماییم".
در همین حال انجنیر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت روی آفات و امراض میوه جات و نباتات صحبت کرده گفت: با معیاری ساختن محصولات زراعتی صادرات را افزایش داده و با کیفیت بلند محصولات زراعتی کشور خود را به خارج صادر می نماییم تا هم کیفیت محصولات حفظ شود و هم معیاری های جهانی برآورده شود".
درافتتاح این شرکت مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ذکریا نوری نماینده شرکت، انجنیر عتیق الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت،  حاجی اختر رئیس اتحادیه میوجات و حضرت ولی رئیس اتحادیه سبزیجات، شماری از تاجران و خبرنگاران اشتراک نموده بودند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد که زمینه سرمایه گذاری را برای تاجران ملی و بین المللی در سکتور زراعت و مالداری مهیا و سهولت های لازم را برای آنها فراهم نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها