یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی در کابل افتتاح شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۹:۲۶
کابل کې د قرنطیني آفتونو د کنټرول او فومیګېشن شرکت پرانیستل شو

 

یک شرکت فومیگیشن و کنترول آفات قرنطینی به نام "خالد زیبر" به منظور فومیگیشن  یا تعقیم کاری محصولات زراعتی و قرنطین کنترول آفات به همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ناحیه نهم شهر کابل واقع پارک‌های صنعتی افتتاح شد
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در افتتاح این شرکت گفت:« امنیت در سراسر افغانستان تآمین است تاجران و سکتور‌های خصوصی به مردم صادقانه خدمت کنند، مردم افغانستان نیاز به خدمت دارند». 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری همچنان از ساخت یک طرزالعمل جهت ایجاد سهولت برای سرمایه گذارن در وزارت زراعت سخن زده افزود: یک طرزالعمل جامع را می‌سازیم تا بتوانیم مطابق آن به سرمایه گذاران و تاجران زمینه کار و سرمایه گذاری را فراهم بسازیم و از آن طریق به مشکلات و موانع سد راه سرمایه گذاران سکتور زراعت وسیار بخش‌ها رسیده گی نماییم".
در همین حال انجنیر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت روی آفات و امراض میوه جات و نباتات صحبت کرده گفت: با معیاری ساختن محصولات زراعتی صادرات را افزایش داده و با کیفیت بلند محصولات زراعتی کشور خود را به خارج صادر می نماییم تا هم کیفیت محصولات حفظ شود و هم معیاری های جهانی برآورده شود".
درافتتاح این شرکت مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ذکریا نوری نماینده شرکت، انجنیر عتیق الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت،  حاجی اختر رئیس اتحادیه میوجات و حضرت ولی رئیس اتحادیه سبزیجات، شماری از تاجران و خبرنگاران اشتراک نموده بودند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد که زمینه سرمایه گذاری را برای تاجران ملی و بین المللی در سکتور زراعت و مالداری مهیا و سهولت های لازم را برای آنها فراهم نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی برگزار شد

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ارزیابی و تقویت هماهنگی فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی، نشست مهمی در ریاست تصفیه اراضی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در  میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

بازگشت به خبرها