یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۳
یک سیلوی فلزی ۲۰هزار تُنی در هرات ساخته می‌شود

۱۰ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که قرار است از طریق پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، EATS، مربوط به وزارت زراعت، یک سیلوی فلزی بیست‌هزار متریک‌تُنی «قابل انتقال» به منظور نگهداری گندم در این ولایت ساخته شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که یک ورکشاپ مشورتی یک روزه را نیز با حضور پنجاه تن از نمایندگان شرکای کاری این ریاست، به منظور مشوره و هماهنگی برای ساخت این سیلو، برگزار کرده است.
ریاست زراعت هرات افزوده که قرار است این سیلو با هزینه پنج میلیون دالر به منظور نگهداری گندم و افزایش ظرفیت ذخایر استراتیژیک در سطح حوزه غرب ساخته شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

برنامه توزیع شربت ضد پارازیت به حیوانات در هرات آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، از آغاز برنامه "دیوارمینگ" یا توزیع شربت ضد پارازیت برای حیوانات در قریه زیارتجاه ولسوالی گذره خبر داد. این برنامه با همکاری کمیته هالند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
Background image

کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
Background image

یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری،. . .

BACK TO NEWS