یک‌هزار و ۳۴۰ متریک تن گندم در ولایت فاریاب خریداری و ذخیره سازی می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۴ - ۱۳:۴۱
یک‌هزار و ۳۴۰ متریک تن گندم در ولایت فاریاب خریداری و ذخیره سازی می‌شود

۲۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
براساس حکم عالیقدرامیرالمومنین حفظه الله تعالی، یک‌هزار و ۳۴۰ متریک تن گندم مازاد دهاقین در ولایت فاریاب خریداری و در گدام این ولایت ذخیره سازی می‌شود.
کمیته سه گانه نرخ گیری، معاینه یا سمپل گیری و تسلیم گیری در این ولایت تعیین شده تا پروسه تدارکاتی آن را تطبیق نمایند، در این ولایت یک سیر گندم به ۱۵۰-۱۵۵ افغانی قیمت گذاری شده است.
این گندم از دهاقین، کوپراتیف‌های زراعتی، شرکت‌های تولید تخم‌های بذری گندم و بازار آزاد خریداری و ذخیره سازی می‌گردد.
امسال در ولایت فاریاب نزدیک به ۱۵۵ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین تحت کشت گندم آبی و للمی بود، که از این میان نزدیک به ۲۰۲ هزار و ۵۵۰ متریک تن گندم جمع آوری شده است.
امارت اسلامی افغانستان برای خریداری گندم مازاد دهاقین یک میلیارد افغانی بودیجه را اختصاص داده است که در حالت اضطراری، بحرانی و بلند رفتن قیمت گندم و آرد دوباره از آن استفاده می شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها