کمپین مبارزه با آفات نباتی در دایکندی شروع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴
کمپین مبارزه با آفات نباتی در دایکندی شروع شد

۲۷ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، کمپینی را به منظور مبارزه با آفات نباتی آغاز کرده است.
این کمپین زمستانی شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی برای دهقانان و باغداران در باره‌ی چگونه‌گی استفاده از لایم‌سلفر، روغن زمستانی، "بوردیو میکسچر"، "بوردیو پنت‌" و "بوردیو پست" می‌شود.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که هدف از راه‌اندازی این کمپین مبارزه با آفات نباتی، ترویج استفاده از مواد غیرکیمیایی و طرز تهیه دوای زمستانی می‌باشد.
این کمپین آموزشی از مرکز و ولسوالی شهرستان آغاز شده و قرار است در سایر ولسوالی‌ها نیز تطبیق شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

آغاز کار پروژه اصلاح ۳۰۰ جریب زمین‌های باتلاقی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در لغمان

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خویش، پروژه احداث کانال زهکشی زمین‌های باتلاقی را به ارزش ۵۰۶ هزار و ۴۷۵ افغانی، در منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

جریان ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش ۱.۳۵ میلیون دالر در ولایت کندهار ادامه دارد

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور مدیریت آب، مهار و ذخیره‌سازی آب‌های باران و آبیاری زمین‌های زراعتی، کار ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش مجموعی حدود یک میلیون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۲۴
Background image

توزیع تجهیزات و مواد مورد نیاز برای پروسس گل‌سرخ به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی برای ۲۰ پروسس‌کننده در دره‌نور ننگرهار

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور گسترش روند پروسس گل‌سرخ، افزایش ارزش تولیدات داخلی و تقویت توان اقتصادی باشندگان محل، برای ۲۰ تن از پروسس‌کنندگان گل‌سرخ در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS