کمپاین نهال‌شانی در ولایت  کاپیسا افتتاح گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۲:۴۵
کمپاین نهال‌شانی در ولایت  کاپیسا افتتاح گردید

۲۸ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال شانی بهاری تحت نام مبارزه علیه محو خشکسالی به پیشواز سال ۱۴۰۳ در ولایت کاپیسا  از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان محلی آن ولایت افتتاح گردید.
در افتتاح این کمپاین مولوی اسدالله سنان معاون مقام ولایت کاپیسا، مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، مولوی وقایت الله حنفی رئیس پوهنتون البیرونی، قاری محمدالدین ان معاون مالی و اداری پوهنتون، پوهندوی گل آغا نوری معاون تحقیقات پوهنتون، مولوی عبدالعزیزسعید ولسوال حصه اول کوهستان، مولوی عبیدالله حسام شاروال محمودراقی، مولوی عبدالله فاروقی رئیس حفاظت از محیط زیست، روساء، استادان و محصلان پوهنتون البیرونی، جمعی از علما کرام، محاسن سفیدان و مجاهدین با غرس چندین اصله نهال توسط رهبری ولایت افتتاح گردید.
در افتتاح این کمپاین حاضران مردم را تشویق و سهم‌گیری در این کمپاین نموده و از مردم خواستند که در سرسبزی وطن اشتراک فعال نمایند.
ریاست زراعت  کاپیسا در نظر دارد تا هزارها اصله نهال مثمر، غیر مثمر و بته‌های زینتی را که توسط کارمندان آمریت تنظیم منابع طبیعی این ریاست تربیه و پرورش یافته اند د ر مرکز و  ولسوالی‌ها توزیع و غرس نماید.
همچنان بیشتر از ۲۰۰۰۰۰ اصله نهال مثمر توسط قوریه داران در سطح این ولایت پرورش گردیده و آماده توزیع می‌باشد.
قابل ذکر است در جریان محفل کمپاین نهال‌شانی؛ رهبری پوهنتون البیرونی از کارکردهای مولوی روح الله روحانی رئیس  زراعت نیز تقدیر نمودند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها