کمپاین ملی بهاری نهال‌شانی در ننگرهار آغاز شد

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۳۴
کمپاین ملی بهاری نهال‌شانی در ننگرهار آغاز شد

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۹ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

کمپاین ملی بهاری نهال‌شانی تحت عنوان «یک نهال برای خود و یک نهال برای افغانستان» به ابتکار ریاست زراعت ولایت ننگرهار، با غرس نهال توسط مولوی غلام‌الرحمن حیدری معاون والی این ولایت، رسماً آغاز گردید. قرار است در جریان این کمپاین، ۴.۷ میلیون اصله نهال مثمر، غیرمثمر و زینتی در بخش‌های مختلف ولایت ننگرهار غرس شود.

این کمپاین به تاریخ ۸ دلو از باغ غلام‌حیدرخان شهر جلال‌آباد آغاز شد که در آن مولوی شاهد نورانی رئیس دفتر مقام ولایت، مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، مسئولان اداره حفاظت محیط زیست، شماری از رؤسای ادارات دولتی و نمایندگان رسانه‌ها حضور داشتند.

مولوی غلام‌الرحمن حیدری معاون والی ننگرهار در سخنان خود از مسئولان، علما، متنفذین قومی و تمام باشندگان ولایت خواست تا در این کمپاین ملی سهم فعال بگیرند و مناطق خود را سبز و سرسبز بسازند. وی تأکید کرد نهال‌هایی که در جریان این کمپاین غرس می‌شود، باید تا زمان به‌ثمررسیدن به‌گونه درست مراقبت و نگهداری گردد.

مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار گفت که در چارچوب این کمپاین، ۴.۷ میلیون اصله نهال مثمر، غیرمثمر و زینتی که در ریاست زراعت، شرکت کانال و قوریه‌های خصوصی پرورش یافته‌اند، در نقاط مختلف ولایت غرس خواهد شد. به گفته وی، این نهال‌ها در ادارات امارتی، مساجد، مکاتب، مدارس و سایر مکان‌های عامه غرس می‌گردد.

وی افزود که روند توزیع نهال‌ها به‌گونه شفاف پیش برده می‌شود و در همین راستا به همکارانش هدایت‌های لازم داده شده است. رئیس زراعت ننگرهار همچنان اظهار داشت که هدف اساسی این کمپاین، مبارزه با خشک‌سالی و تغییرات اقلیمی، تقویت مصونیت غذایی، حفاظت از محیط زیست و فراهم‌سازی زمینه رشد اقتصادی می‌باشد.

قابل یادآوری است که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همه‌ساله کمپاین‌های مشابه نهال‌شانی را تنظیم می‌کند که بر اساس آن، این کمپاین‌ها در ولایت‌های گرم در ماه دلو و در ولایت‌های سرد در ماه حوت برگزار می‌گردد، تا سطح ساحات سبز در کشور افزایش یافته، اثرات تغییرات اقلیمی کاهش یابد و حفاظت از محیط زیست طبیعی تقویت شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۳۳
Background image

انتقال زمین توسط وزارت زراعت به وزارت دفاع ملی

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۹ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن حافظ عبدالکبیر زاهد رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۲۷
Background image

حریق ادویه‌جات حیوانی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته در ولایت کابل

۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت ولایت کابل در نتیجه کنترول و نظارت از ۱۷۶ کلینیک و ۲۱ دواخانه حیوانی در چهارده ولسوالی و ۲۲ ناحیه این ولایت، حدود ۲۰ هزار قلم ادویه‌جات بی‌کیفیت و تاریخ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۴۳
Background image

نشست رئیس هماهنگی پلان و برنامه‌های وزارت زراعت با ریاست زراعت لغمان

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۹ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

یک هیأت بلندپایه از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست مولوی عبدالغفور، رئیس هماهنگی پلان و برنامه‌ها، به ولایت لغمان سفر کرد و با مولوی. . .

بازگشت به خبرها