کمپاین  واکسین Enterotoxaemia  در ولایت کندز آغاز گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۱۰:۹
کمپاین  واکسین Enterotoxaemia  در ولایت کندز آغاز گردید

 کمپاین  واکسین انترتوکسیما (Enterotoxaemia)  در ولایت کندز با همکاری کميته هالند در هماهنگی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولايت کندز  آغاز گردید.
محفل که به همین مناسبت دایر گردیده بود داکتر نجيب الله حسن آمر مالداری و صحت حيواني رياست زراعت کندز، داکتر محمد اسماعیل مدیر وترنری، کارمندان دفتر متذکره و کارمندان زراعت ولسوالی علی آباد حضور داشتند.
 بعد از افتتاح برنامه آمر مالداری به نماینده‌گی از ریاست زراعت صحبت نموده به مالداران در باره این مرض کشنده و اضرار آن معلومات داده‌ و به‌ مالداران توصيه نمود که‌ این‌ مرض قابل تداوی نبوده باید حيوانات خود را درمقابل این مرض واکسین نماید که‌ تا در آینده حیوانات‌ سالم داشته‌ باشید.
در اخیر یک تن از مالداران صحبت نموده از همکاری های همیشه گی ریاست زراعت به قدردانی یاد نموده خواهان کمک بیشتر برای مالداران شد 
قابل یاد آوری است در ولایت کندز برای تعداد ۴۵۰۰۰ مواشی واکسین تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها