کلید طلایی اطلاع‌رسانی به وزارت زراعت رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۳:۴۷
کلید طلایی اطلاع‌رسانی به وزارت زراعت رسید دیده‌بان شفافیت در یک گزارش تحقیقی از تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات، ادارات دولتی را رده‌بندی کرده که وزارت زراعت در جایگاه نخست قرار گرفته است. دریافت جوایز پی هم، بدون شک نتیجه‌ی حمایت رهبری و تلاش‌های خسته‌گی‌ناپذیر، مسلکی و منسجم هم‌کارانم است. وزارت زراعت سال گذشته نیز از سوی کمیسیون دسترسی به اطلاعات با دریافت بلندترین نمره، من‌حیث اداره پیش‌تاز و الگو در سطح حکومت معرفی شد. این دست‌آورد را به رهبری و تمام همکارانم در وزارت زراعت تبریک می‌گویم. دسترسی به معلو
دیده‌بان شفافیت در یک گزارش تحقیقی از تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات، ادارات دولتی را رده‌بندی کرده که وزارت زراعت در جایگاه نخست قرار گرفته است.
دریافت جوایز پی هم، بدون شک نتیجه‌ی حمایت رهبری و تلاش‌های خسته‌گی‌ناپذیر، مسلکی و منسجم هم‌کارانم است.
وزارت زراعت سال گذشته نیز از سوی کمیسیون دسترسی به اطلاعات با دریافت بلندترین نمره، من‌حیث اداره پیش‌تاز و الگو در سطح حکومت معرفی شد.
این دست‌آورد را به رهبری و تمام همکارانم در وزارت زراعت تبریک می‌گویم.
دسترسی به معلومات حق شهروندان است و دفتر مطبوعاتی وزارت زراعت متعهد اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع برای مردم است.
با حرمت:
اکبر رستمی
رییس اطلاعات و ارتباط و سخنگو

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۹
Background image

آغاز روند توزیع و نصب ۷۰ باب گلخانه برای دهقانان در ولایت بدخشان

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع و نصب ۷۰ باب گلخانه برای دهقانان در ولایت بدخشان با هدف تقویت تولیدات زراعتی، گسترش کشت سبزیجات و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴
Background image

جوی‌ها و جویچه‌های جنگل‌باغ زراعتی ولسوالی مردیان جوزجان پاک‌کاری و کندن‌کاری شد

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری و مشارکت فعال باشندگان قریه‌های ولسوالی مردیان، جوی‌ها و جویچه‌های جنگل‌باغ زراعتی این ولسوالی را از خس و خاشاک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در ولایت پروان

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برای ۱۵ دهقان در قطعات نمایشی گندم در مرکز و ولسوالی‌های سیدخیل، جبل‌السراج و بگرام تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی. . .

BACK TO NEWS