کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۵:۳۹
کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند ۱۱عقرب ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند


۱۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند که بیشترین تولید انگور را داشته باشند. هر یک این کشمش‌خانه‌ها که با ظرفیت نگهداری پنج تا شش متریک‌تُن انگور را دارند، سالانه حدود یک‌هزار و هشت‌صد متریک‌تُن کشمش تولید کنند.
فاریاب از ولایت‌هایی است که بیشترین انگور تولید می‌کند. میزان تولید انگور در این ولایت، امسال به ۶۸هزار متریک‌تُن رسیده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها