کانال آبیاری «وچه اونی» بلخ بازسازی می‌شو‌د

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۱:۰
کانال آبیاری «وچه اونی» بلخ بازسازی می‌شو‌د

۳۱ سرطان ۱۳۹۸
کار بازسازی کانال آبیاری «وچه اونی» در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ آغاز شد.
این کانال که بیش از ۱۲ کیلومتر طول دارد، با هزینه ۵۵ میلیون و ۵۴۹ هزار و ۷۴۹ افغانی پخته‌کاری می‌شود. این کانال دارای ۱۴۰ دهانه‌ و دروازه‌ی خرد، ۵۴ دروازه کلان کنترولی،، ۲۶ پلچک، ۲۶ ساحه آب‌گیر در نزدیکی منازل مسکونی، ۷ محل فرش‌شویی و ۵ محل آب‌خوره برای حیوانات خواهد بود.
کانال آبیاری «وچه اونی» ۱۲۱۷ هکتار زمین زراعتی را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد و از آن شش‌هزار خانواده مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS