کانال آبیاری «وچه اونی» بلخ بازسازی می‌شو‌د

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۱:۰
کانال آبیاری «وچه اونی» بلخ بازسازی می‌شو‌د

۳۱ سرطان ۱۳۹۸
کار بازسازی کانال آبیاری «وچه اونی» در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ آغاز شد.
این کانال که بیش از ۱۲ کیلومتر طول دارد، با هزینه ۵۵ میلیون و ۵۴۹ هزار و ۷۴۹ افغانی پخته‌کاری می‌شود. این کانال دارای ۱۴۰ دهانه‌ و دروازه‌ی خرد، ۵۴ دروازه کلان کنترولی،، ۲۶ پلچک، ۲۶ ساحه آب‌گیر در نزدیکی منازل مسکونی، ۷ محل فرش‌شویی و ۵ محل آب‌خوره برای حیوانات خواهد بود.
کانال آبیاری «وچه اونی» ۱۲۱۷ هکتار زمین زراعتی را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد و از آن شش‌هزار خانواده مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها