کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در خوست، در آستانه‌ی تکمیل

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۵:۱۴
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در خوست، در آستانه‌ی تکمیل ۲۴ قوس ۱۳۹۹ مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست می‌گویند که در آینده نزدیک، کار ساخت ۶۸ ذخیره‌گاه محصولات زراعتی در این ولایت تکمیل می‌شود و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری می‌رسند. از میان این ذخیره‌گاه‌ها، ۱۹ ذخیره‌گاه برای نگهداری پیاز و ۴۹ ذخیره‌گاه برای نگهداری کچالو ساخته می‌شود. سهم‌گیری دهقانان مستفیدشونده در بودجه‌ی ساخت این زیربناها تنها ۱۰ درصد و ۹۰ درصد آن را وزارت زراعت می‌پردازد. هزینه‌ی عمومی ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۳۷

۲۴ قوس ۱۳۹۹
مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست می‌گویند که در آینده نزدیک، کار ساخت ۶۸ ذخیره‌گاه محصولات زراعتی در این ولایت تکمیل می‌شود و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری می‌رسند.
از میان این ذخیره‌گاه‌ها، ۱۹ ذخیره‌گاه برای نگهداری پیاز و ۴۹ ذخیره‌گاه برای نگهداری کچالو ساخته می‌شود. سهم‌گیری دهقانان مستفیدشونده در بودجه‌ی ساخت این زیربناها تنها ۱۰ درصد و ۹۰ درصد آن را وزارت زراعت می‌پردازد.
هزینه‌ی عمومی ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۳۷ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۱۳۷ افغانی است.
با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها دهقانان می‌توانند بخشی از محصولات زراعتی‌شان تا زمان افزایش تقاضای محصول در بازار و بهبود قیمت‌ها نگهداری کنند.
پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ۳۴ ولایت با توجه به تولید هر ولایت، زیربناهایی را با سهم‌گیری جزیی دهقانان و باغداران ایجاد می‌کند که کار بخش زیادی از این پروژه‌ها تکمیل شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها