کار پروژه‌های جدید زراعتی در پنجشیر ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۴ - ۱۵:۱۳
پنجشیر کې د نویو کرنیزو پروژو چارې نږدې ۴۰ سلنه بشپړ شوي دي
 
۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۷۶ پروژه‌ی جدید زراعتی که از طریق برنامه‌ مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت راه‌اندازی شده است، کار تطبیق آن تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
این پروژه‌ها در ولسوالی‌های آبشار، دره، عنابه، شتل، خینج، رخه، پریان و مرکز پنجشیر راه‌اندازی شده است.
عبدالرشید میثاق مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت پنجشیر می‌گوید: «در ولایت پنجشیر مجموعاً ۵۰ ذخیره‌خانه کچالو، ۹ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و ۷ سردخانه میوه ساخته و ده پایه دستگاه خشک‌کننده میوه توزیع می‌شود که کار بعضی از این پروژه‌ها تا ۴۰ درصد پیش‌رفت دارد.»
هزینه کلی این پروژه‌ها به ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی می‌رسد.
شاه‌ولی یک تن از دهقانان در قریه «دره عبدالله‌خیل» مربوط به ولسوالی حصه دوم پنجشیر، که برایش یک ذخیره‌گاه پیاز ساخته می‌شود، از راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی ابراز خرسندی می‌کند و می‌گوید: «حکومت برای ما مهربانی کرده و ذخیره‌گاه پیاز جور می‌کند. سابق حاصل می‌گرفتیم، عاجل سودا می‌کردیم، به‌خاطری که می‌ترسیدم که خراب نشود، از خاطر فاسد نشدن عاجل می‌فروختیم یا زیر خاک می‌کردیم. حال در این ذخیره‌خانه‌ها نگهداری می‌کنیم و در وقت مناسب و به قیمت مناسب می‌فروشیم.»
در ذخیره‌گاه پیاز که برای شاه‌ولی ساخته می‌شود، همین اکنون شش نفر مصروف کار هستند.

 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری جلسه مشترک ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت با مسئولان مؤسسه تحفظ حیات وحش (WCS)

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رابطه به حفاظت حیات وحش و تهیه پلان مدیریتی پارک ملی واخان برگزار شد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۰
Background image

تطبیق واکسین بیماری سگ دیوانه در ولایت میدان وردگ آغاز شد

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردگ از تطبیق موفقانه ۱۵۰ دوز واکسین ضد بیماری سگ دیوانه (ربیس) در ولسوالی‌های سیدآباد، نرخ، چک و مرکز این ولایت خبر داد.
به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۲:۶
Background image

جریان توزیع گندم و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت‌های شمال کشور

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
روند توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت‌های شمال کشور به‌گونه منظم، شفاف و هماهنگ جریان دارد. این برنامه به اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین. . .

بازگشت به خبرها