کار پروژه‌های جدید زراعتی در پنجشیر ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۴ - ۱۵:۱۳
پنجشیر کې د نویو کرنیزو پروژو چارې نږدې ۴۰ سلنه بشپړ شوي دي
 
۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۷۶ پروژه‌ی جدید زراعتی که از طریق برنامه‌ مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت راه‌اندازی شده است، کار تطبیق آن تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
این پروژه‌ها در ولسوالی‌های آبشار، دره، عنابه، شتل، خینج، رخه، پریان و مرکز پنجشیر راه‌اندازی شده است.
عبدالرشید میثاق مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت پنجشیر می‌گوید: «در ولایت پنجشیر مجموعاً ۵۰ ذخیره‌خانه کچالو، ۹ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و ۷ سردخانه میوه ساخته و ده پایه دستگاه خشک‌کننده میوه توزیع می‌شود که کار بعضی از این پروژه‌ها تا ۴۰ درصد پیش‌رفت دارد.»
هزینه کلی این پروژه‌ها به ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی می‌رسد.
شاه‌ولی یک تن از دهقانان در قریه «دره عبدالله‌خیل» مربوط به ولسوالی حصه دوم پنجشیر، که برایش یک ذخیره‌گاه پیاز ساخته می‌شود، از راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی ابراز خرسندی می‌کند و می‌گوید: «حکومت برای ما مهربانی کرده و ذخیره‌گاه پیاز جور می‌کند. سابق حاصل می‌گرفتیم، عاجل سودا می‌کردیم، به‌خاطری که می‌ترسیدم که خراب نشود، از خاطر فاسد نشدن عاجل می‌فروختیم یا زیر خاک می‌کردیم. حال در این ذخیره‌خانه‌ها نگهداری می‌کنیم و در وقت مناسب و به قیمت مناسب می‌فروشیم.»
در ذخیره‌گاه پیاز که برای شاه‌ولی ساخته می‌شود، همین اکنون شش نفر مصروف کار هستند.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها