کار عملی فاز دوم پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی در دایکندی آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۲۹
کار عملی فاز دوم پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی در دایکندی آغاز شد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار عملی فاز دوم پروژه «بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی» با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و مؤسسه افغان اید در این ولایت آغاز شد.
این پروژه شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌های زراعتی و مالداری است که از جمله آن می‌توان به تقویت زنجیره عرضه خدمات زراعتی برای دهقانان، ترمیم کانال‌های آبیاری، ایجاد سبزخانه‌های تولید سبزیجات، اعمار سردخانه محصولات زراعتی، توزیع وسایل پروسس لبنیات برای مالداران، توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم، توزیع ۷۲ رأس بز بومی و برگزاری برنامه‌های آموزشی برای ارتقای ظرفیت دهقانان و مالداران اشاره کرد.
هدف از اجرای این پروژه، تقویت نظام‌های غذایی مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی، توسعه فرصت‌های معیشتی برای جوامع روستایی و افزایش توانمندی خانواده‌های روستایی در مقابله با مخاطرات اقلیمی عنوان شده است.
مسئولان می‌گویند، تطبیق این پروژه افزون بر افزایش بهره‌وری تولیدات زراعتی و مالداری، زمینه بهبود معیشت پایدار، افزایش عواید، تقویت امنیت غذایی و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی خانواده‌های روستایی را فراهم خواهد کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها