کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز در هرات به زودی تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
هرات کې د پیازو د ۴۲۰ زېرمتونونو چارې ډېر ژر بشپړیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
قرار است تا دو هفته دیگر، کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو در ولایت هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود. این ذخیره‌گاه‌ها به ارزش مجموعی بیش از ۲۲۰ میلیون افغانی به شمول سهم ۱۰ درصدی دهقانان مستفیدشونده، ساخته می‌شود.
ظرفیت نگهداری هر ذخیره‌گاه پیاز ۱۰ متریک تن و از ذخیره‌گاه کچالو تا ۱۶ تن است.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی به هدف نگهداری پیاز و کچالو در اکثر ولایت‌ها در سال جاری سردخانه‌های صفر انرژی برای پیاز و کچالو (ذخیره‌گاه‌ها) ساخته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها