کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز در هرات به زودی تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
هرات کې د پیازو د ۴۲۰ زېرمتونونو چارې ډېر ژر بشپړیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
قرار است تا دو هفته دیگر، کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو در ولایت هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود. این ذخیره‌گاه‌ها به ارزش مجموعی بیش از ۲۲۰ میلیون افغانی به شمول سهم ۱۰ درصدی دهقانان مستفیدشونده، ساخته می‌شود.
ظرفیت نگهداری هر ذخیره‌گاه پیاز ۱۰ متریک تن و از ذخیره‌گاه کچالو تا ۱۶ تن است.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی به هدف نگهداری پیاز و کچالو در اکثر ولایت‌ها در سال جاری سردخانه‌های صفر انرژی برای پیاز و کچالو (ذخیره‌گاه‌ها) ساخته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۶
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر برای کنترول آفات و امراض نباتی در دایکندی

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه وقایوی لایم سلفر به هدف جلوگیری و کنترول آفات و امراض نباتی از سوی آمریت امور زراعتی با همکاری کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت در ولایت دایکندی آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۴۶
Background image

تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان ولایت تخار

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه تخم‌پاشی علوفه‌جات در ساحات چراگاهی ولسوالی کلفگان خبر می‌دهد. این برنامه به منظور تقویت منابع علوفه‌ای و احیای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

بازگشت به خبرها