کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز در هرات به زودی تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
هرات کې د پیازو د ۴۲۰ زېرمتونونو چارې ډېر ژر بشپړیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
قرار است تا دو هفته دیگر، کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو در ولایت هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود. این ذخیره‌گاه‌ها به ارزش مجموعی بیش از ۲۲۰ میلیون افغانی به شمول سهم ۱۰ درصدی دهقانان مستفیدشونده، ساخته می‌شود.
ظرفیت نگهداری هر ذخیره‌گاه پیاز ۱۰ متریک تن و از ذخیره‌گاه کچالو تا ۱۶ تن است.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی به هدف نگهداری پیاز و کچالو در اکثر ولایت‌ها در سال جاری سردخانه‌های صفر انرژی برای پیاز و کچالو (ذخیره‌گاه‌ها) ساخته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۵
Background image

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان از چند ولسوالی این ولایت دیدار کرد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان‌الله حسن همراه با انجنیر روح‌الله حسینی، مدیر انکشاف میوه‌جات این ریاست، در جریان سفرهای کاری خویش از ولسوالی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی آبشار پنجشیر معرفی شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهاقین قریه‌جات آستانه کلان و قول اندور ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر معرفی گردید.
این برنامه از سوی کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۱۶
Background image

برنامه آموزشی تغییرات اقلیمی برای دهقانان و قریه‌داران در جوزجان برگزار شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری تیم تخنیکی ریاست سازگاری سکتور زراعت با تأثیرات اقلیم، برنامه آموزشی آگاهی‌دهی پیرامون تغییرات اقلیمی را برای ۳۰. . .

بازگشت به خبرها