کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز در هرات به زودی تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
هرات کې د پیازو د ۴۲۰ زېرمتونونو چارې ډېر ژر بشپړیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
قرار است تا دو هفته دیگر، کار ساخت ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو در ولایت هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود. این ذخیره‌گاه‌ها به ارزش مجموعی بیش از ۲۲۰ میلیون افغانی به شمول سهم ۱۰ درصدی دهقانان مستفیدشونده، ساخته می‌شود.
ظرفیت نگهداری هر ذخیره‌گاه پیاز ۱۰ متریک تن و از ذخیره‌گاه کچالو تا ۱۶ تن است.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی به هدف نگهداری پیاز و کچالو در اکثر ولایت‌ها در سال جاری سردخانه‌های صفر انرژی برای پیاز و کچالو (ذخیره‌گاه‌ها) ساخته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها