کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۱۳
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در مرکز بامیان به پایان رسید
۲۸ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۲۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در بامیان تکمیل شده است. این در حالی است که کار بقیه ذخیره‌خانه‌هایی که توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت ساخته می‌شود، جریان دارد و بیش‌تر از ۵۵ درصد به پیش رفته است.
ظرفیت هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها ۱۵ متریک تن است و ۲۵ ذخیره‌خانه حالا می‌تواند ۳۷۵ تن کچالو را ذخیره کند.
هر یک از این ذخیره‌خانه‌ها به هزینه‌ی ۶۱۵ هزار افغانی ساخته شده است که هزینه‌ی جمعی ۲۵ ذخیره‌خانه، ۱۵ میلیون و ۳۷۵ هزار افغانی می‌شود.
با تکمیل شدن این ذخیره‌خانه‌ها، دهقانان بامیانی می‌توانند محصولات زراعتی‌شان را اکنون ذخیره کنند و سپس در زمان و بازار مناسب، به مارکیت عرضه و به قیمت مناسب بفروشند.
باید گفت که وزارت زراعت امسال در بامیان، تنها در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، ۲۹۵ ذخیره‌خانه‌ی کچالو در این ولایت می‌سازد. از این میان ۹۵ ذخیره‌خانه با مدیریت پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و ۲۰۰ ذخیره‌خانه‌ی دیگر از طریق پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زراعت اعمار می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها