کار ساخت ۱۱ کشمش‌خانه در نیمروز پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۵:۴۶
نيمروز کې د ۱۱مميزخونو چارې بشپړ او ګټې اخيستنې ته وسپارل شول


۲۵ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ولایت نیمروز، از پایان کار ساخت ۱۱ کشمش‌خانه در این ولایت خبر می‌دهند و می‌گویند که این‌ کشمش‌خانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.
ذبیح‌الله اولیازاده سرپرست ریاست زراعت ولایت نیمروز، می‌گوید: «۳۵ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی آغاز شده بود که شامل ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز می‌شود. از جمله ۲۰ کشمش‌خانه تا به حال، کار ساخت ۱۱ کشمش‌خانه تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.»
آقای اولیازاده افزود که کار ساخت نُه کشمش‌خانه‌ی دیگر در حدود ۹۰ درصد پیش رفته و در آینده نزدیک به بهره‌برداری سپرده خواهد شد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های چخانسور، چهاربرجک، خاشرود و زرنج مرکز ولایت نیمروز توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی برای باغداران ساخته می‌شود.
هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها به حدود هفت میلیون و ۴۴۰ هزار افغانی می‌رسد. هر کشمش‌خانه ظرفیت تبدیل کردن ۱۰ تُن انگور را به کشمش دارد.
برنامه مدیریت محصولات زراعتی چند ماه قبل به منظور جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی راه‌اندازی شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها