کار ساخت ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک تا یک هفته‌ی دگیر تکمیل می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۰:۹
کار ساخت ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک تا یک هفته‌ی دگیر تکمیل می‌شود

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زارعت، زیر چتر پروژه مدیریت محصولات زراعتی ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت میدان وردک می‌سازد که کار ساخت این ذخیره‌گاه‌‌ها ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است تا یک هفته دیگر به پایان برسد.
کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه ۶۶ میلیون‌ و ۴۷۵ هزار ۵۱۲ افغانی توسط پروژه زنجیره انکشاف ارزش باغداری به پیش برده می‌شود. ۸۰ درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و ۲۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان تامین می‌گردد.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ۱۲ متریک‌تُن ظرفیت دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS