کار ساخت ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک تا یک هفته‌ی دگیر تکمیل می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۰:۹
کار ساخت ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در میدان‌وردک تا یک هفته‌ی دگیر تکمیل می‌شود

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زارعت، زیر چتر پروژه مدیریت محصولات زراعتی ۱۰۸ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت میدان وردک می‌سازد که کار ساخت این ذخیره‌گاه‌‌ها ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است تا یک هفته دیگر به پایان برسد.
کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه ۶۶ میلیون‌ و ۴۷۵ هزار ۵۱۲ افغانی توسط پروژه زنجیره انکشاف ارزش باغداری به پیش برده می‌شود. ۸۰ درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و ۲۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان تامین می‌گردد.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ۱۲ متریک‌تُن ظرفیت دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها