کار تطبیق ٣٥ پروژه زراعتی در نیمروز تا ۵۰ درصد تکمیل شده است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۱۵ - ۲۱:۳۱
کار تطبیق ٣٥ پروژه زراعتی در نیمروز تا ۵۰ درصد تکمیل شده است
کار تطبیق ۳۵ پروژه، در بخش مدیریت محصولات زراعتی در ولایت نیمروز تا ۵۰ درصد تکمیل گردیده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور رشد زراعت و حمایت از دهقانان در مرکز و ولایات پروژه‌هایی را در بخش مدیریت محصولات زراعتی روی دست گرفته است، تا دهقانان بتوانند محصولات زراعتی‌شان را در وقت مناسب به قیمت خوب بفروشند.
رییس زراعت ولایت نیمروز می‌گوید: «در این ولایت کار روی ۳۵ پروژه زراعتی، که شامل ۲۰ کشمش‌خانه، که هر کدام آن ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش دارد و ۱۵ ذخیره‌گاه، که هر ذخیره‌گاه ظرفیت پنج تن پیاز را دارد، جریان دارد و کار عملی این پروژه تا ۵۰ درصد پیش رفته است.»
به گفته‌ی رییس زراعت ولایت نیمروز کار این پروژه‌ها تا ۴۰ روز آینده تمام و به بهره‌برداری سپرده می‌شود.
حاجی مجید باشنده ولسوالی چخانسور ولایت نیمروز، یک‌تن از مستفیدشونده‌گان این پروژه‌ها است، می‌گوید: «من در منطقه سه جریب زمین را تاک انگور غرس کردم و هر سال انگورهای‌شان قبل از این که خراب شود به قیمت پایین می‌فروختم و حالا با ایجاد کشکمش‌خانه سال آینده تصمیم دارم در کنار تاک‌های قبلی‌مان سه جریب تاک جدید نیز بسازم.»
حاجی عوض باشنده ولسوالی خاش‌رود یکی دیگر از مستفیدشونده‌گان می‌گوید: «در حدود ۲۲ جریب تاک انگور داریم که هشت جریب آن به ثمر نشسته است، در ولایت نیمروز انگور اکثر تاک‌داران به خاطر نبود بازار خوب و ارزش پایین انگور تقریباً نصف آن فاسد می‌شود، خودم قبل از ساختن کشمش‌خانه عصری از کشمش‌خانه که به شکل سنتی از خار ساخته بودم، استفاده می‌کردم، پس از تکمیل شدن کار کشمش‌خانه عصری ما تاک‌داران ولایت نیمروز تا دو برابر مفاد از تاکستان‌های خود به دست می‌آوریم.»
هزینه‌ی مجموعی این پروژه‌ها به ١٤ میلیون و ۹۵ هزار و ٨٦٠ افغانی می‌رسد، که ۱۰ فی‌صد آن از سوی باغداران این ولایت پرداخت می‌شود.
این پروژه‌ها در مرکز ولایت و ولسوالی‌های خاش‌رود، چهار برجک و چخانسور این ولایت قرار دارد و با تکمیل شدن این پروژه‌ها ٣٥ تن باغدار و دهقان، به صورت مستقیم از این پروژه‌ها مستفید می‌شوند و برای افراد دیگر نیز زمینه‌ی اشتغال غیرمستقیم فراهم می‌گردد.
هفته‌نامه‌ی دهقان، نعیم رضایی

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS