کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۵ - ۱۹:۵۴
کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است
 
۲۵ اسد ۱۳۹۹
بر اساس برنامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال آبیاری فرعی درجه دوم و سوم برای سال مالی ۱۳۹۹ پلان کرده بود که کار احیا و بازسازی این کانال‌ها ۴۲ درصد پیش رفته است.
این کانال‌ها در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان موقعیت دارند.
گزارش کاری نیمه‌ی اول سال مالی وزارت زراعت نشان می‌دهد که ۳۵درصد کار ۹۹ کانال فرعی که از سال گذشته باقی مانده بود و کار احیا و بازسازی ۳۳۶ کانال دیگر امسال شروع شده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس طرح خود در سال مال مالی ۱۳۹۹، پیش‌برد ۴۰ درصد کار احیا و بازسازی این کانال‌ها را در نیمه‌ی اول سال مالی جاری پیش‌بینی کرده بود، اما کار این کانال‌ها تا ۴۲ به پیش رفته است.
احیا و بازسازی این کانال‌های فرعی آبیاری، شامل طرح آبیاری سالانه ۵۰ هزار هکتار زمین از طریق احیا، بازسازی و تقویت سیستم‌های آبیاری در کشور است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS