کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۵ - ۱۹:۵۴
کار احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری ۴۲ درصد پیش رفته است
 
۲۵ اسد ۱۳۹۹
بر اساس برنامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، احیا و بازسازی ۴۳۵ کانال آبیاری فرعی درجه دوم و سوم برای سال مالی ۱۳۹۹ پلان کرده بود که کار احیا و بازسازی این کانال‌ها ۴۲ درصد پیش رفته است.
این کانال‌ها در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان موقعیت دارند.
گزارش کاری نیمه‌ی اول سال مالی وزارت زراعت نشان می‌دهد که ۳۵درصد کار ۹۹ کانال فرعی که از سال گذشته باقی مانده بود و کار احیا و بازسازی ۳۳۶ کانال دیگر امسال شروع شده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس طرح خود در سال مال مالی ۱۳۹۹، پیش‌برد ۴۰ درصد کار احیا و بازسازی این کانال‌ها را در نیمه‌ی اول سال مالی جاری پیش‌بینی کرده بود، اما کار این کانال‌ها تا ۴۲ به پیش رفته است.
احیا و بازسازی این کانال‌های فرعی آبیاری، شامل طرح آبیاری سالانه ۵۰ هزار هکتار زمین از طریق احیا، بازسازی و تقویت سیستم‌های آبیاری در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها