چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۲:۴۵
چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
 چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه به ریاست مولوی ضیاء الدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور داشت روئسای ریاست‌های سکتوری و مشاورین مقام این وزارت برگزار شد.
در این جلسه راجع به جلسات که غرض اصلاح نام یک تعداد پروژه‌های جدید اختیاری با معینیت پلان و پالیسی وزارت مالیه صورت گرفته بحث و تبادل نظر صورت گرفته که همه اعضای کمیته نام‌های اصلاح شده را تائید و رسماً با وزارت مالیه شریک ساخت شد. 
مولوی ضیاء الدین واقف رئیس کمیه داخلی بودجه تاکید بر تسریع امورد کرده افزود" برای پروژه های جاری فعلی و پروژه‌های که جدیداً طرح‌های آنها با وزارت مالیه شریک ساخته شده دفاعیه قناعت بخش و موثر ترتیب گردد تا بتوانم راجع به پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قناعت وزارت مالیه را حاصل نموده و در سال مالی ۱۴۰۳ بودجه کافی مطابق ضرورت و اولویت‌های وزارت زراعت بدست آوریم و تمام مشکلات که به علت نبود بودجه در مالی ۱۴۰۲ داشتم را حل نمایم تا از این طریق زمینه انکشاف متوازن را در سکتورهای زراعت و مالداری کشور فراهمه نماییم.
قابل ذکر است که طرح پیشنهادی عواید وزارت که توسط آمریت تنظیم عواید ریاست مالی و حسابی و ریاست عواید غیر مالیاتی وزارت مالیه نهایی گردیده بود با اندکی تغیرات در پروپول مصارفی آن از جانب رهبری وزارت مالیه مورد تائید قرار گرفته که در آینده نزدیک طرح عواید ۵ ملیارد افغانی این وزارت در پنج ساله آینده توسط رهبری  هردو وزارت به امضاء رسیده و تطبق می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها