پنج هزار اصله نهال در ولایت بغلان غرص شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۱:۱
پنج هزار اصله نهال در ولایت بغلان غرص شد 

با اساس هدایت قاری محراب الدین بلال ریس زراعت آبیاری و مالداری بغلان انجنیر محمد ابراهیم عثمانی آمر منابع طبیعی در کمپاین نهال شانی تحت عنوان توسعه جنگلداری کمک به آسایش زنده گی اشتراک نمود.
این کمپاین  از طرف دفتر بنیاد آقا خان مقیم شهر پلخمری در ساحه تپه فرحت با حضور داشت ریس محیط زیست، رئیس نساجی نماینده مقام ولایت، مسئول دفتر اقاخان، نماینده مستوفیت و نهاد های اجتماعی دایر گردید.
هدف این برنامه تشویق مردم درنهال شانی، سرسبزی و آگاهی دهی درمورد اهمیت نهال شانی محیط زیست سالم بوده که دراین کمپاین نهال شانی از طرف دفتر محترم اقاخان به تعداد 5000 اصله نهال مثمر و غیرمثمر بمنظور سرسبزی و جلوگیری از آلوده ګی آب هوا شهری در تپه فرهد ولسوالی پلخمری توسط اشتراک کننده گان برنامه و به رهنمای مسلکی و فنی انجنیر محمد ابراهیم عثمانی غرس گردید.
قابل یاد آوری است آقای عثمانی از مردم عام خواست در مورد حفاظت از جنگلات و نهداری از نهال های که از طرف ادارات, موسسات همکار و اشخاص در اماکین مقدسه و کنار جاده های عمومی غرس میګردد باید همکار باشیند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۷
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای ۲۰۰ زن در ولسوالی کشم

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که برای ۲۰۰ تن از خانم‌ها در ۲۰ قریه ولسوالی کشم تخمیانه سبزیجات توزیع گردیده است. این برنامه در چارچوب تقویت معیشت بدیل و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

بازگشت به خبرها