پنجاه و یکمین جلسه هفته‌وار هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۰:۲۱
پنجاه و یکمین جلسه هفته‌وار هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

جلسه نوبتی هیئت تخنیکی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس هیئت تخنیکی این ولایت با عضویت اعضای هئیت تخنیکی دایر گردید.
این جلسه با حضور رئیس ریاست ارشاد، حج و اوقاف،  سرپرست ریاست عدلیه، مدیر کدستر، ٱمر قضایای امارت، نماینده قوماندانی امنیه، رئیس اداره شاروالی،  نماینده مستوفیت و رئیس شهر سازی و مسکن و نماینده ریاست استخبارات دایر گردید.
در این جلسه نخست مرور بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفت که دوسیه‌های اسامیان سلطان، دوست محمد، تاج محمد، نیک محمد و اهالی قریه آورنی در جلسه پیش کش گردیده به بحث گرفته شد و دوسیه های که ضرورت به تحقیق و بررسی داشت هیئتی متشکل از اعضای هیئت تخنیکی توظیف گردیده تا در مورد تحقیق نموده و گزارش خویش را به ریاست هیئت تخنیکی ارایه نمایند. 
دوسیه‌های که پروسه تحقیق آن تکمیل و نهایی گردیده است گزارش آن نوشته شده غرض طی مراحل و اخذ هدایت به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها