پنجاه قرارداد میان دهقانان هنگ‌کار و تجاران به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۹:۵۶
پنجاه قرارداد میان دهقانان هنگ‌کار و تجاران به امضا رسید

۱۷میزان ۱۳۹۸
پنجاه قرارداد میان دهقانان هنگ‌کار و عمده فروشان هنگ، در ولایت بلخ به امضا رسید.
این قراردادها که به حمایت از برنامه‌ حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت به امضا رسیده، براساس آن دهقانان هنگ‌کار در ولسوالی خلم، یک‌هزار و ۵۶۵ کیلوگرام شیره‌ی هنگ را که بیشتر از ده‌ میلیون و ۱۷۲‌هزار و پنج‌صد افغانی ارزش دارد، به عمده‌فروشان هنگ می‌فروشند. این اقدام به منظور بهبود شرایط اقتصادی دهقانان هنگ‌کار و دسترسی آنان به بازار فروش صورت گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها