پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۱:۲۶
پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد


 ۱۷ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افتتاح پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در این ولایت خبر داده می‌گوید که این پروژه شامل ساخت ذخایر آب، دیوارهای محافظتی و "پیپ‌اسکیم" می‌شود.
این پروژه با هزینه ۱۵ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۵۴۹ افغانی توسط سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، تمویل و از طریق مؤسسه "آکسفام" تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که با اجرای این پروژه برای یک‌هزار و ۴۵۰ نفر زمینه‌ی کار فراهم می‌شود. این پروژه در چهار ولسوالی تطبیق می‌شود و به گفته‌ی ریاست زراعت دایکندی، صدها جریب زمین تحت آبیاری قرار می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۶
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت کندز

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به هدف بررسی امور مالی و اداری مربوط به عشر و زکات، به ولایت کندز سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی در ریاست زراعت کابل

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
آمریت ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی چهارروزه‌ای را در بخش‌های پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و شیوه جدید ارزیابی اجراات برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۹:۳۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت بغلان

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ی گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره مولوی عبدالکریم "حذیفه" و اشتراک آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

BACK TO NEWS