پروژه زنجیره ارزش باغداری برای ۲۰۰ جریب باغ انگور چیله می‌سازد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۴
پروژه زنجیره ارزش باغداری برای ۲۰۰ جریب باغ انگور چیله می‌سازد

۲۱ جدی ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، در سال مالی ۱۴۰۰، در نظر دارد که ۲۰۰ جریب باغ انگور را با چیله‌ مجهز کند.
 مسوولان این پروژه می‌گویند که این برنامه در ولایت‌های کابل، لوگر، پکتیکا و غزنی تطبیق می‌گردد.
پرورش انگور با استفاده از چیله، یک روش جدید و معیاری باغداری است. در این سیستم، کنترل امراض‌، دواپاشی، شاخه‌بُری، جمع‌آوری و کارهای اگروتخنیک آن به سهولت صورت می‌گیرد و هم‌چنان جریان هوا به شکل آزادانه در ساحه تاک جریان پیدا کرده و شعاع آفتاب به اندازه‌ی کافی به تمام قسمت‌های تاک انگور می‌رسد و در نتیجه میوه‌ی آن دارای رنگ خوب و کیفیت خوش تولید می‌شود.
چیله‌ای سازی باغ‌های انگور، با حمایت بانک انکشاف آسیایی «ADB» و از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال مالی ۱۴۰۰ تطبیق می‌گردد.
پیش از این نیز صدها جریب باغ انگور از طریق وزارت زراعت و پروژه‌های همکار آن در ولایات مختلف مطابق به سیستم چیله‌ای ساخته شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها