پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در هرات افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۶:۲۲
پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در هرات افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، را در این ولایت افتتاح کرد.
آقای غفوری در مراسم افتتاح این پروژه گفت: «پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی برای سال جاری در ولایت هرات، چهارصد میلیون افغانی بودجه دارد.»
 آقای غفوری گفت که  این پروژه در بخش‌های مختلف از جمله مدیریت آب‌ریزه‌ها، اعمار کانال‌های آبیاری، احداث باغ‌های جدید، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ و احداث کشمش‌ خانه‌ها فعالیت می‌‌‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها