پروژه آب در مزرعه در شش ماه گذشته ۲۶ شبکه‌ی آبیاری ساخته است

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۹ - ۱۵:۱۹
پروژه آب در مزرعه در شش ماه گذشته ۲۶ شبکه‌ی آبیاری ساخته است


وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۲۶ شبکه‌ی آبیاری را به طول جمعی ۸۸ کیلومتر در شش ماه اخیر ساخته است.

برنامه‌ی تنظیم آب در مزرعه یا (OFWM) وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌گام با سایر فعالیت‌هایش، ۲۶ شبکه‌ی آبیاری در ولایت‌های ننگرهار، لغمان، کنر، هرات، لوگر، بلخ، میدان‌وردک، پروان، بغلان و تخار بازسازی کرده است.

این شبکه‌ها به طول ۸۸ کیلومتر و به هزینه‌ی مجموعی ۲۳۶.۷۳ میلیون افغانی از بودجه انکشافی این وزارت در ولسوالی‌های مختلف ولایت‌های یاد شده ساخته شده است.
با ایجاد این شبکه‌های آبیاری
۳۴ هزار و ۱۵۰ جریب زمین زراعتی آبیاری می‌شود که بیش از ۴۰ هزار و ۱۵۹ تن از مردم محلات مختلف، از سودمندی‌های آن مستفید می‌گردند.
در جریان ساخت این شبکه‌ها، برای نزدیک به یک هزار و
۷۰۰ تن از مردم محل، زمینه‌ی کار مساعد گردیده بود.
وزارت زراعت از طریق برنامه‌ی تنظیم آب در مزرعه به منظور افزایش پیداوار زراعتی از طریق بلند بردن موثریت آبیاری و بازسازی کانال‌های آبیاری، مدیریت آب، ایجاد انجمن‌های آبیاری، حمایت از افزایش تولیدات زراعتی و ترویج، کار می‌کند.
انکشاف و هموارسازی زمین توسط ماشین‌های لایزری، احداث مزرعه‌های نمایشی آبیاری شده، راه‌اندازی برنامه‌های آموزش دهقانان در مزرعه از همکاری‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای دهقانان است. هم‌چنان ارایه‌ی قرضه توسط صندوق بازسازی افغانستان به دهقانان، از کمک‌های بلاعوض بانک جهانی، برای رشد زراعت و افزایش اقتصاد دهقانان تمویل می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS