پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها