پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۳
Background image

شریک‌سازی گزارش پیشرفت پروژه‌های آبیاری با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسؤولان دفتر خدمات پروژه‌ای ملل متحد، گزارش پیشرفت فعالیت‌ها و پروژه‌های آبیاری این نهاد را با مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه بزرگ چک‌دم به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت کندهار

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت کندهار تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این چک‌دم از بودجه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان مؤسسه سی آر اس در افغانستان

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با مسؤولان مؤسسه سی آر اس  در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها