پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها