وزیر زراعت در دیدار با والی بلخ: ۶۰۳ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بلخ تکمیل شده است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۳:۴۵
د کرنې وزیر د بلخ له والي سره په لیدنه کې: د بلخ په ولایت کې د کرنیزو محصولاتو مدیریت ۶۰۳ پروژې پلي شوي دي

۴ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، با محمدفرهاد عظیمی، والی آن ولایت دیدار و روی مسایلی در مورد توسعه‌ی زراعت و باغداری و مالداری صحبت کرد.
والی بلخ در این ملاقات راجع به تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از توجهاتی که در بخش زراعت و مالداری در بلخ شده، از وزیر زراعت تشکر کرد. آقای عظیمی گفت، کارهای در بخش زراعت در ولایت بلخ شده، اما نیاز است تا توجه بیش‌تر به ماهی‌پروری، مالداری، تطبیق پروژه‌های آبیاری در اطراف دریای آمو، توسعه‌ی باغداری صورت بگیرد تا سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش بیش‌تر شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این ملاقات گفت که در جریان سال روان مالی در ولایت بلخ در کنار دیگر پروژه‌های زراعتی تطبیق شده، مجموعاً ۶۰۳ پروژه در قالب مدیریت محصولات زراعتی به ارزش ۳۱۰ میلیون افغانی تطبیق گردیده است.
آقای احدی هم‌چنان گفت که در کنار تداوم مدیریت محصولات زراعتی در سال مالی آینده، شماری دیگر از پروژه‌ها نیز در ولایت بلخ تطبیق به زمینه‌های مختلف توجه خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سه ولسوالی ولایت فاریاب

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین سرتاسری مجادله علیه ملخ‌های مضره را در ولسوالی‌های گرزیوان، بلچراغ و خواجه‌سبزپوش آغاز کرد.
این کمپاین از سوی تیم‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
Background image

به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود امور، نشست در ولایت بغلان برگزار شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود هرچه بهتر امور، نشستی از سوی آمریت جمع‌آوری عشر و زکات در چوکات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

بازگشت به خبرها