وزیر زراعت در دیدار از ریاست عمومی تحقیقات تحقیقات، قلب زراعت است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۹:۳۹
وزیر زراعت در دیدار از ریاست عمومی تحقیقات تحقیقات، قلب زراعت است

۱۹ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست عمومی تحقیقات و ریاست حفاظت از نباتات این وزارت واقع فارم تحقیقاتی بادام‌باغ دیدار کرد.
داکتر نجیبه عطایی رییس عمومی تحقیقات وزارت زراعت به وزیر زراعت، درباره‌ی فعالیت‌ها و دست‌آوردهای سال گذشته این ریاست، گزارش داده و پلان‌های سال ۱۴۰۰ ریاستش را نیز با وزیر زراعت در میان گذاشت.
خانم عطایی گفت «بر اثر فعالیت‌های کارمندان بخش تحقیقات و حمایت‌های رهبری وزارت، تا حال ۲۲ فارم بزرگ تحقیقی در ولایت‌های مختلف کشور فعال است که نقش اساسی در افزایش محصولات زراعتی داشته‌اند.»
رییس عمومی تحقیقات وزارت زراعت هم‌چنین گفت که افزایش فارم‌های تحقیقی در برنامه‌های آنان است و تلاش می‌کنند که در سال مالی ۱۴۰۰ چندین فارم تحقیقی دیگر را در ولایات ایجاد کنند.
در ادامه، آقای احدی تحقیقات را در سکتور زراعت مهم خواند و گفت «تحقیقات قلب زراعت است و ما می‌توانیم با تحقیقات بیش‌تر در بخش‌های مختلف زراعتی پیش‌قدم شویم و حاصلات زراعتی خودمان را افزایش بدهیم تا باشد که زنده‌گی تولیدکننده‌گان محصولات زراعتی که همانا دهقانان هستند، تغییر مثبت کند و در بالا رفتن اقتصاد ملی سهم بیش‌تری بگیریم.»
وزیر زراعت هم‌چنان از لابراتوارهای خاک‌شناسی، تشخیص امراض نباتی و لابراتوار میوه‌جات دیدار کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها