وزیر زراعت با رییس مرکز رسانه‌های حکومت دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - ۱۵:۱۹
وزیر زراعت با رییس مرکز رسانه‌های حکومت دیدار کرد

۲۴  جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با نعیم‌الحق حقانی رییس اطلاعات و مرکز رسانه‌های امارت اسلامی افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار گفت:« فعالیت رسانه‌ها که مطابق شریعت اسلامی باشد هیچ نوع مشکل و ممانعت در کار آن‌ها وجود ندارد و اگر خلاف قانون امارت اسلامی (شریعت) باشد، در حکومت امارت اسلامی جا ندارد».
 آقای عمری افزود: از هرنوع همکاری در بخش اطلاع رسانی با مرکز رسانه‌های حکومت دریغ نمی‌کنم و همکار خواهیم بود که برای مردم اطلاع رسانی کامل صورت گیرد.
نعیم‌الحق حقانی رییس اطلاعات و مرکز رسانه‌های حکومت در این باره گفت:« رسانه‌ها چشم و گوش حکومت اند، چون بیشتر مردم کشور در زراعت و مالداری مصروف اند اطلاع رسانی در این سکتور کار عمده و اساسی است، دسترسی به اطلاعات در هر حکومت یک اصل است».
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داشتن ساحه وسیع فعالیت در کشور همگام با رسانه‌ها در اطلاع رسانی کار نموده و دست بالا در اطلاع رسانی دارد و پاسخگوی فعالیت‌های خویش در سکتورهای مختلف زراعت با مردم است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها