وزارت زراعت زمین را به وزارت دفاع ملی انتقال داد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۳:۵۶
د کرنې وزارت د اراضۍ رياست لخوا ملي دفاع وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۲۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۳ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست  اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین ریاست  اراضی و مولوی عبدالهادی محمود معاون اداری ریاست ساختمانی وزارت دفاع ملی حضور داشتند، زمین از سوی ریاست اراضی به وزارت دفاع ملی انتقال داده شد.
این زمین بر اساس پیشنهاد لوای فوق‌العاده لوی درستیز وزارت دفاع ملی و به حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)، از طرف ریاست عمومی اراضی به وزارت متذکره انتقال یافت. زمین مورد نظر شامل ۲۰۸ جریب در ولسوالی‌های پریان، دره، رخه، عنابه، حصه اول و آبشار ولایت پنجشیر می‌باشد که به منظور ایجاد قطعات و کندک‌های لوای فوق‌العاده در اختیار وزارت دفاع ملی قرار گرفت.
توافق‌نامه انتقال این زمین میان مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مولوی عبدالهادی محمود معاون اداری ریاست ساختمانی وزارت دفاع ملی به امضا رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها