وزارت زراعت باز هم در اطلاع‌رسانی اول شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۷:۵۳
وزارت زراعت باز هم در اطلاع‌رسانی اول شد

 

۷ میزان ۱۳۹۹

بر اساس یک گزارش تحقیقی که دیده‌بان شفافیت افغانستان درباره‌ی تطبیق قانون دست‌رسی به اطلاعات، تهیه کرده است، وزارت زراعت جایگاه اول اطلاع‌رسانی را در میان نهادهای دولتی از آن خود کرد و کلید طلایی اطلاع‌رسانی را به دست آورد.
سیداکرام افضلی رییس دیده‌بان شفافیت افغانستان گفت: "ما ۲۰ اداره را بررسی کردیم، در این میان، وزارت زراعت با گرفتن ۴۷ نمره، جایگاه اول را در اطلاع‌رسانی از آن خود کرد."
آقای افضلی گفت که وزارت زراعت بسیار خوب کار کرده است و باید برای دیگر ادارات الگو شود.
عین‌الدین بهادری رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات گفت که نشر ۸۰ هزار سند مختلف در وب‌سایت وزارت زراعت یک تحول بزرگ در اطلاع‌رسانی است. آقای بهادری گفت: "دست‌رسی به اطلاعات، رشد اقتصادی به میان می‌آورَد. کارهایی که در وزارت زراعت صورت گرفته، باید از سوی دیگر نهادها کاپی شود."
محمدطاهر زهیر، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در این برنامه گفت که وزارت زراعت با زمینه‌سازی برای اطلاع‌رسانی برای مردم، ضمن تحقق بخشیدن حق شهروندان، حکومت دیجیتالی را ترویج کرده است.
انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در این برنامه گفت: "خوشحالم که وزارت زراعت جایگاه اول را به دست آورد." آقای احدی گفت: "کریدیت این جایگاه به اکبر رستمی سخنگوی وزارت زراعت می‌رسد، هم‌چنان به وزیر صاحب قبلی، که برای‌شان مبارک می‌گویم، مبارک باشد. هم‌چنان از تیم مطبوعاتی خود تشکر می‌کنم."
سرپرست وزارت زراعت در پاسخ به این سوال که وزارت زراعت چگونه اطلاع‌رسانی می‌کند، گفت که داشتن آماده‌گی‌ها و تیم تخنیکی در اطلاع‌رسانی موثر است.
آقای احدی در ادمه یادآور گردید: "مردم حق دارند به اطلاعات دست‌رسی داشته باشند، چیزی نباید از مردم پنهان باشد، مردم باید به اطلاعات دست‌رسی داشته باشند، رسانه‌ها قوه‌ی چهارم هستند. کارکرد حکومت با رسانه‌ها ارزیابی می‌شود، این‌ها بنیادهای حکومت‌داری شفاف است."
سرپرست وزارت زراعت، در کنار اطلاع‌رسانی برای بخش امراض حیوانی، باغداری و اطلاعات دیجیتالی، روی نشرات عامه نیز کار می‌کند، و جایگاه اول را بخش اطلاع‌رسانی وزارت زراعت به خاطر اطلاع‌رسانی به عام مردم به دست آورده است.
باید گفت در این گزارش، کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی با گرفتن ۴۲ نمره دوم و اداره‌ی تدارکات ملی با گرفتن ۴۱ نمره در میان نهادهای تحت بررسی سوم شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها