وزارت زراعت؛ الگوی اطلاع‌رسانی برای دیگر نهادها

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۷ - ۱۵:۴۴
 وزارت زراعت؛ الگوی اطلاع‌رسانی برای دیگر نهادها

۷ حوت ۱۳۹۸
در کنفرانس گزارش‌دهی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ملت، عین‌الدین بهادری رییس کمیسیون دسترسی به اطلاعات، از کارکردهای وزارت زراعت به ویژه در راستای ارایه معلومات به متقاضایان ستایش کرد. آقای بهادری از وزارت زراعت به عنوان یک «الگو» در زمینه‌ی تامین حق دست‌رسی به معلومات یاد کرد و گفت نهادهایی که در این زمینه مشکل دارند باید وزارت زراعت را الگو قرار دهند. او گفت: «وزارت زراعت بر اساس شاخص‌های کمیسیون حق دسترسی به اطلاعات نهایی‌ترین تلاشش را کرده تا موبه‌مو تطبیق بکند. وزارت زراعت یکی از نهادهای الگو در افغانستان است. کاش کُل نهادها مثل وزارت زراعت در زمینه‌ی تامین شفافیت، حق دست‌رسی به اطلاعات و حکومت‌داری خوب کمک بکند، از همین الگوی وزارت زراعت کار بگیرند.»
رییس کمیسیون به تحقق حق دست‌رسی به اطلاعات تاکید کرد و گفت که در وزارت زراعت «هیچ چیزی محرم نیست.» به گفته‌ی او، این مساله نشان‌دهنده‌ی حکومت‌داری خوب است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها