هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت جوزجان عازم ولسوالی‌های منگجیک و مردیان شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۵:۳۱
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت جوزجان عازم ولسوالی‌های منگجیک و مردیان شد

۱۵ عقرب ۱۴۰۲هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت جوزجان به منظور  تشخیص، تثبیت و بررسی زمین‌های غصبی امارتی عازم ولسوالی‌های منگجیک و مردیان شد.
در ترکیب این هیئت روساء اداره زراعت، عدلیه، مستوفیت،  شهرسازی، اقوام و قبایل، قومندانی، استخبارات، اعضای مسلکی قضایای امارت و تیم فنی سروی کدستر حضور دارند.
این هیئت ابتدا به ولسوال منگجیک رفته و با ولسوال، مردم محل، بزرگان، دهقانان و مالداران نشست نموده و هدف سفر شان را بیان کردند.
در این دیدار مسئولیت‌ها ومکلفیت هیئت تخنیکی به کارمندان ولسوالی و اهالی منطقه تشریح گردید. هیت مذکور در مورد جنجال فی مابین ولسوالی منگجیک و مردیان بالای مالچر ادعای مالکیت مینمودند رفته ساحه را از نزدیک مشاهده وتیم کدستر بخاطر مساحت در ساحه مذکور توظیف نمودند.س
هیت مذکور بعداز توظیف تیم کدستر در ولسوالی مردیان رفته با مسولین اهالی و بزرگان قومی دیدار نموده وظایف و مسئولیت‌های هیئت تخنیکی کارمندان ولسوالی و اهالی وبزرگان قومی را برایشان تشریح نموده در مورد توجه مسولین را استدعا نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS