هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۳ - ۲۲:۳۵
هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود


۳ میزان ۱۳۹۹
روند توزیع هفت‌هزار و پنج‌صد کیلوگرام پیاز زعفران، کود مخصوص، دوای قارچ‌کُش و بسته‌های زراعتی به دهقانان سمنگان آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان می‌گوید که این پیازها و بسته‌های مورد نیاز آن، به پانزده دهقان واجد شرایط در شش ولسوالی برای ساخت قطعات نمایشی زعفران توزیع می‌شود. هریک از این قطعات نیم جریب زمین مساحت خواهد داشت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها