هشت‌صد نفر در فراه روش‌های جلوگیری از کنترول ملخ را یاد گرفتند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ - ۱۴:۲۱
هشت‌صد نفر در فراه روش‌های جلوگیری از کنترول ملخ را یاد گرفتند

۱۹ثور ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، می‌گوید که به همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، به هشت‌صد نفر در ولسوالی‌های لاش‌جوین، پشت‌رود، شیب‌کوه، قلعه‌کاه و اناردره روش‌های جلوگیری و کنترول ملخ‌های صحرایی را آموزش داده است.
 هجوم ملخ‌های صحرایی برمزارع، باعث از بین رفتن کشت‌زارها می‌شود و کسانی که روش‌های مبارزه با این ملخ‌ها را یاد گرفته‌اند، می‌توانند از هجوم این ملخ‌ها جلوگیری کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۸
Background image

نظارت از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولایت کاپیسا

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری موسسه بین‌المللی تغذیه و تحصیل از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی‌های محمودراقی، حصه اول کوهستان و حصه دوم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
Background image

تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت. . .

بازگشت به خبرها