ننگرهار، جای برتر تولید سبزی و میوه

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۳:۸
ننگرهار، جای برتر تولید سبزی و میوه

۳۰ جدی ۱۳۹۹
ننگرهار یکی از ولایت‌های سرسبز کشور است. باشنده‌گان این ولایت اکثراً به زراعت و مالداری مشغول‌اند. در بسیاری از ولسوالی‌های این ولایت آب فراوان وجود دارد و به همین خاطر، در این ولایت غله‌های فراوان، سبزیجات و میوه‌ها تولید می‌شود.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که دهقانان این ولایت در کنار دیگر سبزیجات، بامیه هم کشت می‌کنند و حاصلات خوبی از آن به دست می‌آورند.
به گفته‌ی این مسوولان در نزدیک به همه‌ی ولسوالی‌های ننگرهار بامیه کشت می‌شود و بخشی از دهقانان این ولایت در کشت بامیه مشغولیت دارند.
به اساس آمار ریاست احصاییه وزارت زراعت در سال ۱۳۹۸ بامیه‌ی ننگرهار حاصلات خوبی داشت. در این سال ۱۶۶ هکتار کشت‌زار بامیه در ننگرهار وجود داشت که از آن یک هزار و ۹۹۲ متریک تن بامیه به دست آمد. در حالی که هنوز آمار دقیقی از تولید سال روان وجود ندارد، اما گفته می‌شود که حاصلات این تولید در ننگرهار نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که این ریاست به خاطر افزایش تولیدات، کشت نباتات موسمی را توسعه می‌دهد و تلاش می‌کند تا دهقانان این ولایت عاید بیش‌تر داشته باشند‌ و این ولایت در تولید سبزیجات خودکفا باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۵:۱۸
Background image

رییس جدید ریاست عمومی منابع قدرتی وزارت زراعت معرفی شد

۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حسین‌احمد رحمتی به‌عنوان رئیس عمومی منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد.
در مراسم معرفی رئیس جدید منابع طبیعی، مولوی بازمحمد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۵:۱۶
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت جوزجان برگزار شد

۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت جوزجان، برنامه آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت در بخش مراسلات اداری و مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۵:۱۴
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی جوزجان دیدار و از ریاست زراعت این ولایت بازدید کرد

۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی به ولایت جوزجان، با قاری اسماعیل راسخ والی این ولایت دیدار و درباره وضعیت زراعت و. . .

بازگشت به خبرها