نفس برای آینده؛ یک‌هزار نهال در کابل غرس شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۱۳
نفس برای آینده؛ یک‌هزار نهال در کابل غرس شد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری سفارت ترکیه و دفتر «تیکا» یک‌هزار نهال را در قلعه‌مسلم شهر کابل غرس کردند.
این برنامه نهال‌شانی تحت نام «نفس برای آینده» از سوی کشور ترکیه راه‌اندازی شده بود. ترکیه همه ساله یازدهم نوامبر، در ۲۶ کشور ۱۱ میلیون نهال به منظور جلوگیری از آلودگی هوا غرس می‌کند. افغانستان نیز یکی از این کشورهای به حساب می‌آید.
محبوب‌الله ننگ مراقبت کننده معینیت زراعت و مالداری و رییس تصدیق تخم های بذری، در برنامه نهال‌شانی گفت: «پروژه نفس برای آینده وقتی که ابعاد آینده پروژه را می‌بینیم در مقابل چالش‌هایی که دنیا در آینده مواجه می‌شود، به آن پاسخ‌گو می‌باشد.»
او هم‌چنین گفت: «پروگرام نهال‌شانی در افغانستان در سطح کابل تحت پروژه کمربند سبز تطبیق می‌گردد. در ده سال آینده ما شاهد ده‌هزار هکتار جنگل نو و ساحات سبز خواهیم بود.»
آقای ننگ می‌گوید که در چند سال گذشته در سطح کابل در ساحات مختلف در حدود سه‌هزار هکتار کمربند سبز ایجاد شده است.
در همین‌حال، آتاسای ایرونگون مستشار سفارت ترکیه نیز، در مراسم نهال‌شانی خزانی گفت: «در این‌جا در چوکات کمپاین نفس برای آینده ۲۰۲۰همزمان جهت نهال‌شانی با هم جمع شدیم قرار است هزار نهال غرس نماییم.»
آقای ایرونگون افزود که امید است که با غرس نهال‌ها همه ساله به یک جنگل مبدل گردیده و هوای کابل تازه گردد.
در همین‌حال، ذوهتو چال رییس دفتر «تیکا» یا اداره انکشافی ترکیه در افغانستان، گفت که امروز در ترکیه در ۸۱ شهر، ۹۱۱ ولسوالی و ۲۶ کشور دنیا نهال‌شانی صورت می‌گیرد. تیکا در۲۱ کشور ۱۱ میلیون نهال غرس می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۸
Background image

آغاز رسمی کمپاین ملی نهال‌ شانی در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تحت شعار «احیای زمین، سنت نبوی (ص)» ، با حضور مسوولان محلی  در پارک مرکزی شاروالی میمنه ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۷
Background image

تحویل تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی زاری بلخ

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه حمایت از دهاقین و تقویت کوپراتیف‌های زراعتی، یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هاسپاور به همراه تجهیزات زراعتی مربوطه شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۶
Background image

ازدید هیأت وزارت زراعت از فعالیت‌های مؤسسه شورای پناهندگان دانمارک در ولسوالی سپین‌غر ننگرهار

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از فعالیت‌های مؤسسه  شورای پناهندگان. . .

بازگشت به خبرها